• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Benvingut, Convidat/da
Nom d'usuari: Contrasenya: Recordar contrasenya
  • Pàgina:
  • 1

TEMA: Olla a pressió. M'expliqueu receptes?

Olla a pressió. M'expliqueu receptes? fa 11 anys 4 mesos #34510

Hola nois.es!

vaig llegir consells sobre coses bàsiques per portar a una ac o cv..i una idea q vaig agafar és la de tenir una olla exprés en lloc de la q portem sempre.

A part de les verduretes que hi faig, mai he intentat cuinar-hi res més.
Però sé que es pot fer de tot? Entre d'altres receptes, pollastre amb arròs.....QUÈ MÉS? Podeu anar penjant les vostres receptes amb l'olla a pressió?Si en faig alguna també us l'explico;-)

:kiss::kiss:
La vida és allò que succeeix mentre planegem el futur.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Olla a pressió. M'expliqueu receptes? fa 11 anys 4 mesos #34518

Hola Gloria !!!
Sento no poder ajudar-te, mai he tingut olla a presió i no se ben bé com funcionen.
Pels caps de setmana m'amporto la verdura bullida de casa i només he de fregir-la amb uns allets i una mica de pernil. Per les vacances faig servir verdures i llegums de pot de vidre.
Algun cop he pensat que quan el Ramon es jubili i puguem fer viatges llargs, molt llargs, m'amportaré a l'auto l'olla amb el soplement per coure al vapor i d'aquesta manera podré fer alhora la sopa i la verdura, estalvian temps i energia.

A reveure.
...Viu avui la vida, no esperis a demà !!!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Olla a pressió. M'expliqueu receptes? fa 11 anys 4 mesos #34523

Moltes gràcies Neus!

Aixó que dius de la verdura bullida també és bona idea! Ara des de que em vaig comprar una màquina d'aquelles programables faig poca cosa a l'olla a pressió, però he pensat que per anar amb l'ac em podria ser útil, no necessitaria endolls...Amb l'olla faig les verdures i amb 10 minutets les tinc fetes.

Us enganxo una contestació q m'han donat:
para la rapida:
- la ternera 15 o 20mtos
-el pollo 12 o 15 (depende del tamaño)
-el cerdo 15
-la verdura ,la pasta y el arroz tomas 2 minutos cuando chifla la olla y lo apagas ,no sacar la presion hasta los 5 y luego abrir ( a mi me gustan estos alimentos poco hechos o al dente)se puede dejar mas si os gusta mas hecho.
_la carne y el pollo lo pongo con :
-pimienta en grano,laurel,sal y aceite de oliva
-un tomate,una cebolla,una zanahoria 1/2 pimiento un diente odos de ajo,puerro
todo en crudo con:
_vaso de vino o botellin ( con o sin)
tapar y cocer
luego abrir,pasar toda la verdura por el chino, la salsa es exquisita,se puede poner con arroz o pure de patatas
no manchas en sofritos,no engorda y haces un plato rico en 20 mtos

Petons!
La vida és allò que succeeix mentre planegem el futur.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Last edit: per iogui.

Re:Olla a pressió. M'expliqueu receptes? fa 11 anys 4 mesos #34532

Vinga alguna recepteta us sabreu no? ;-)

Salutacions
La vida és allò que succeeix mentre planegem el futur.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Olla a pressió. M'expliqueu receptes? fa 11 anys 4 mesos #34544

La veritat es que jo hi faig es peus de porc o la carn amb salsa pero no crec que siguin àpats d'auto. si se m'acut alguna cosa ho afegiré.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Olla a pressió. M'expliqueu receptes? fa 10 anys 8 mesos #38116

Una de rapida y molt bona si t’agraden les llenties,
- Llenties, les pots comprar de les que no cal posa en remull o si, depent
- Cap d’alls sencera
- 1 seva tallada gran
- Costella de porc tallada petita
- Botifarra negra a talls
- Xoriço a talls
- Os de pernil
- Fulla de lleuré
- 3 tomàquets madurs tallats petits
O tiro tot amb cru a l’olla pressió, al damunt de tot la botifarra negra es important si no es pot cremar al desfer-se, ompli de aigua fins cobrir, posa la sal i un bon raig d’oli (generós), tapa i quan piti uns 15 minuts, baixa el foc pro que encara rodi el tap.
Senzill, saludable i fàcil :beach:.
Les quantitats de la botifarra negra i del xoriço depèn de cadascú, jo els i poso per donar gust.
Els somnis d'hair són les esperances d'avui i poden convertir-se en realitat demá

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Olla a pressió. M'expliqueu receptes? fa 10 anys 8 mesos #38134

Moltes gràcies Gebra!!

Les llenties no les he fet mai amb l'olla....ja m'havien dit que quedaven bones, últimament les cuinava amb una olla programable; però avui mateix m'anirà molt bé perquè tenim un autoconvidat i necessitava fer alguna cosa ràpida.

Petons

Glòria

Ja et diré
La vida és allò que succeeix mentre planegem el futur.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Olla a pressió. M'expliqueu receptes? fa 10 anys 8 mesos #38137

Doncs ens han sortit força bé:

En lloc de l'os, les costelles i la botifarra negre..he posat de tall xorís i salsitxes a troços; si hagués tingut pastenaga i pebrot verd també els hagués afegit..la resta igual que tu i a més una patateta...

He posat 3 mides de llenties i 7,5 d'aigua, així que encara me'n queda per un altre cop...

Bona tarda!
La vida és allò que succeeix mentre planegem el futur.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Olla a pressió. M'expliqueu receptes? fa 10 anys 8 mesos #38142

Dons ara una de dolça,
Un flam d’ou

- 5 ous amb la clara i el rovell
- Llet sencera (si es vol també pot se descremada)
- Sucre.

Jo tinc una carmanyola (fiambrera) de tota la vida (a les ferreteries) de uns 20 cm, d’alçada i que hi càpiga de amplada a l’olla a pressió, carmanyola per el fet de que tanca hermèticament.

A la carmanyola i cremo el sucre i el reparteixo bé per tot el voltant inclòs el cul i el deixo refredà, el un bol apart i poso els ous amb el sucre, (la quantitat depèn de lo dolç que us agradi, en el meu cas que el sucre no m’agrada i poso tres cullerades soperes), remenà bé amb una vari-la fins que el sucre es fongui amb els ous, incorpora una mica de llet i tornar a barreja, tirar-lo a la carmanyola i afegí llet fins que quedi aproximativament entre dos i tres dits per arriba a dalt, remena tapar i l’olla a prensió posar dos dits d’aigua incorpora la carmanyola tapar i quant comenci el pitó a roda 15’ i fet, treure i deixa refreda, bolcar-lo al lloc de servir i güala.
Bon profit
:-P:laugh::woohoo:
Els somnis d'hair són les esperances d'avui i poden convertir-se en realitat demá

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Olla a pressió. M'expliqueu receptes? fa 10 anys 8 mesos #38143

iogui ha escrit:

Doncs ens han sortit força bé:

En lloc de l'os, les costelles i la botifarra negre..he posat de tall xorís i salsitxes a troços; si hagués tingut pastenaga i pebrot verd també els hagués afegit..la resta igual que tu i a més una patateta...

He posat 3 mides de llenties i 7,5 d'aigua, així que encara me'n queda per un altre cop...

Bona tarda!


Prenc nota dels canvis, imaginació al poder i gràcies :friends:
Els somnis d'hair són les esperances d'avui i poden convertir-se en realitat demá

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

  • Pàgina:
  • 1

Aniversaris

Toni-de-Ros en 12 dies (26.07), costalbert en 14 dies (28.07), Lluís García en 21 dies (04.08), ciuatanejo en 22 dies (05.08), IVISANT en 25 dies (08.08), Mont-lleó en 28 dies (11.08), Unalome81 en 40 dies (23.08), JordiJ en 43 dies (26.08), carlos.mataro en 46 dies (29.08), caxisa en 47 dies (30.08)

Alguns viatges

  • Pirineu Gironí +

    Malauradament, per aquestes dates el Pirineu presenta un aspecte pletòric i dic malauradament perquè tot es deu a l’absència de precipitacions que estem patim aquest hivern; això ha fet que Llegir més
  • Ruta per Alemanya +

    ...Un país amb infinitat de palaus, esglésies, llacs, muntanyes, art i arquitectura, glorioses poblacions medievals que contrasten amb Berlín, una de les ciutats més avantguardistes d'Europa. Un país que ha Llegir més
  • Cauterets, Hautes Pyrenees +

    Tot va començar en un petit poblet del sud de França pel pont de la Puríssima, on tot aparcant l’autocaravana vàrem ullar una llibreria per comprar regles i cartabons pels Llegir més
  • Paisatges del Ter +

    Quan fa un any vam començar les nostres escapades de cap de setmana per les comarques catalanes, ens costava molt trobar un lloc que ens temptés. Desconeixíem totalment els fantàstics Llegir més
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25

El butlletí

Legalment t'hem de dir que, en registrar-te, acceptes la nostra política de privacitat de les dades i les regles legals. Pots accedir a elles a través dels botons que hi ha al final de la pàgina.