• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
Benvingut, Convidat/da
Nom d'usuari: Contrasenya: Recordar contrasenya
 • Pàgina:
 • 1

TEMA:

(11 i 12 de Gener- 2014 ) Festes dels Tonis a Taradell fa 10 anys 5 mesos #47692

(11 i 12 de Gener- 2014 ) Festes dels Tonis a Taradell (Barcelona)
Tercera trobada d'autocaravanes gener 2014 a Taradell ( Barcelona )


Ja fa una mica més de dos anys el propietari del Càmping La Vall de Taradell (autocaravanista), va buscar suport en Autosuministres Motor Vic per dur a terme la iniciativa que va donar com a fruit la primera trobada d'autocaravanes a Taradell el gener de 2012 . Va comptar amb el vistiplau d'ajuntament i entitats locals , de manera que es van situar diversos terrenys d'aparcament .

Molt contents amb el resultat gràcies a la vostra participació , enguany la tercera trobada d'autocaravanes de Taradell forma part del programa d'actes , tal com també succeís l'any passat .

La Festa dels Tonis de Taradell va ser declarada el 2012 Festa d'Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya , Catàleg de Patrimoni Festiu reservat a poc més de 20 municipis de Catalunya .

Hi ha diverses festes de Tonis a la comarca d'Osona ( a Santa Eugènia de Berga , Manlleu , Centelles , ... ) , celebrades al voltant de la data de Sant Antoni Abat .

El punt fort de la mateixa és la desfilada ( Passant ) de carros i animals de "peu rodó " . És una festa de "Tres Tombs " , homenatge als " traginers" .

El Passant de Taradell vol ser la puresa de la tradició catalana , potencia el ruc català , animal de treball com les mules , mascles , eugues , tots ells amb adorns catalans , enganxats a carros amb carregaments típics de la zona com : Carregaments del Montseny , carregaments de garbes , sacs de blat , pedres de riu etc .
Aquesta festa és un referent de celebració col • lectiva , però també un exemple de conservació de patrimoni rural material , amb 70 carros restaurats i els seus ornaments i eines tradicionals . El 90 % del material que desfila és propi del poble .

L'organització va a càrrec de la comissió de Tonis l'ajuntament de Taradell , de qui és obra el programa de festes que detallo a continuació .

Si us ve de gust participar en aquestes festes , sereu molt ben rebuts . Elaborem llista d'assistents per organitzar millor els aparcaments .

Arribada divendres 10 de gener a la tarda o dissabte 11 gener

Indicacions per arribar :
Ull , alguns navegadors intentaran aturar per Tona , Sant Miquel de Balenyà , i una petita carretera local , la BV5305 . Tanmateix, és molt millor no prendre aquesta drecera ( excepte per dirigir-se al càmping ) , ja que ens situa a l'extrem oposat de la població de Taradell i cal creuar per alguns carrers estrets .

L'itinerari recomanat és prendre l'autovia C17 i sortir a la sortida 54 , senyalitzada com Moià - Collsuspina - Taradell . Prendre direcció Taradell i després de 5 quilòmetres s'arriba al poble de Taradell .

A la primera rotonda hi haurà algú (divendres a la tarda i dissabte al matí ) indicant on són els diferents aparcaments , a més que es deixarà instal.lat un cartell amb indicacions .

Pàrquings gratuïts per a autocaravanes, sense serveis per omplir o buidar aigües. Distribuïts per clubs o col.lectius.
Totcamping anirà conjuntament amb ACPasion

1 - Aparcament Rectoria : 41 º 52 '34 '' N 2 º 17 ' 03 '' E ( Lleure Camper Club )
2 - Aparcament davant del cementiri : 41 º 52 '31 '' N 2 º 16 ' 57 '' E ( ACPasión 2)
3 - Parking Pujaló : 41 º 52 '24 '' N 2 º 16 ' 56 '' E ( ACPasión 1)
4 - Aparcament camp de futbol davant del pavelló : 41 º 52 '16 '' N 2 º 16 ' 51 '' E ( Club Hymer )
5 - Parking Vivet : +41 ° 52 ' 50.90 " , +2 ° 17 ' 10.03 " ( ACPasión 3)

L'aparcament ACPasión1 és el primer que es troba en accedir a Taradell per la ruta que us he recomanat , a través de la carretera BV - 5306 , a la primera rotonda . És el pàrquing del Pujaló, tot i que estarà indicat com ACPasióngener . Està exactament al costat del bosc del Pujaló . És a 200 m de qualsevol dels punts cèntrics de Taradell , i davant seu desfilarà Passant el diumenge al matí , per l'Av Mossèn Cinto Verdaguer ( podeu veure la comitiva des de l'aparcament , si ho desitgeu ) . Potser és el més ampli, cèntric ( descomptant el de la Rectoria ) , de fàcil accés , i equidistant a tots els punts del centre .

L'aparcament ACPasión2 està pràcticament enganxat a l’1 ( a menys de 100 metres ) . És el pàrquing que hi ha prop del cementiri , a menys de 200 metres de l'església, ia uns 300 metres de Can Costa i Font . Fa cantonada entre els carrers de l'Església i l'Avda Mossèn Cinto Verdaguer , per les que desfilarà Passant el diumenge al matí ( podeu veure la comitiva des de l'aparcament , si ho desitgeu ) .

L'aparcament ACPasión3 està una mica més allunyat. És el pàrquing de Vivet , perfectament pla , situat davant del Mas Casablanca , que es pot visitar dissabte entre les 10 i 14 hores . I enganxat a un restaurant , La Masia . A uns 300 metres de l'església ia uns 600 metres de Can Costa i Font . El Passant de diumenge desfilarà a 200 metres del lloc .

S'espera a unes 200 autocaravanes a Taradell , i seria fàcil provocar un col.lapse circulatori si no ens organitzem . Agraeixo a tots que respectem l'aparcament assignat , i tinguem en ment que hi haurà autocaravanes que arribaran el divendres, i altres durant el dissabte . Encara que veiem molts buits divendres.

Cadires , taules , tendals , barbacoes , espai ocupat , aparcament assignat
Podrem treure cadires i taules de càmping a l'exterior , però les hem de recollir després de cada ús, perquè el lloc quedi recollit .

També podrem fer ús de les nostres barbacoes .

Voldria aprofitar l'ocasió per pregar-vos que l'aparcar us ajustessiu a l'espai previst de manera que capiguem tots . No es tracta que estigueu estrets i ni tan sols pugueu obrir portes o finestres , ja que s'ha calculat amb mesures de 4 metres d'amplada per plaça , però sí que hi cabeu tots els previstos a cada aparcament . Per això no hem reservar- espais per obrir els nostres tendals . Igual que en edicions anteriors , les places estaran marcades a terra.

En anteriors ocasions no hi ha hagut inconvenient que quan arriobéssiu reservéssiu blocs de places contigües per als grups que estiguéssiu apuntats al mateix aparcament . Segueixo pensant que si ho fem bé , així estareu al gust de tothom . L'únic que hem de respectar és que hem de cabre tots els que està previst que capiguem en cada un dels aparcaments . Us prego que cadascú es dirigeixi a l'aparcament assignat , per evitar un gran caos .

Càmping
Les caravanes i autocaravanes que ho desitgin també tindran els serveis del càmping La Vall que amb motiu de la festa dels Tonis posa a la seva disposició un forfet especial de cap de setmana per tot el cap de setmana , des de divendres fins diumenge ( a l'hora que li sigui còmode sortir a cadascun) .
És un càmping amic de les autocaravanes . La resta de l' any disposa d'una tarifa especial per a les autocaravanes que vulguin pernoctar dins del càmping ( entrada a les 19:00 hores i sortida a les 11:00 del dia següent ) .
A més de l'opció de poder pernoctar durant la nit davant del càmping , en un aparcament tranquil i vigilat , amb dret a buidar i omplir aigües.

El càmping disposa de bombones de propà per a la venda al públic .

Es prega als interessats que gestionin les reserves directament amb el càmping : www.campinglavall.com/
( 34 ) 93 812 63 36
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Mapa:
Aquest és un mapa on podreu apreciar la ubicació dels aparcaments i el càmping , així com alguns dels llocs d'interès : maps.google.es/maps/ms?msid=217009842833921463129.0004b1f3e4...pn=0.021667,0.045447

Tiquets per al tast de porc de dissabte a les 20:00 hores :
Dissabte a la nit (19.00 hores a Can Costa i Font ) aquells que ho desitgeu podeu sopar tast de porc , consistent en 2 llesques de pa amb botifarra a la brasa , acompanyades d'arengada o bacó, amb vi o aigua , tot això al costat de la foguera de Sant Antoni Abat .

Es podran comprar els tiquets de manera anticipada (per evitar cues ) . Hi haurà algú de l'organització venent tiquets als aparcaments dissabte.

A aquells que estigueu interessats en el sopar , us prego que els compreu per endavant, ja que això ajuda a l'organització a calcular les racions . Sembla que ens ajuntarem més de 200 autocaravanes ( podem arribar a ser unes 250 ) , pel que és important per a l'organització poder preveure quants participarem d'aquest sopar al voltant de la foguera .

Aquests tiquets ( si es compren anticipadament ) a més porten un número per participar en el sorteig de dues paneres : cal omplir el número amb les dades de contacte i dipositar-lo a algunes bústies que estaran ubicats en diferents establiments de Taradell , entre els quals es compta can Costa i Font , recinte on se succeeixen molts actes el dissabte a la tarda .

Portes obertes a l'Alzinar

La comissió dels Tonis ha aconseguit reunir un gran valor patrimonial en forma de material rural , entre el quals hi ha els carros restaurats que desfilen , a l'Alzinar de la Roca .
S'ha pensat en obrir les portes dissabte , per poder-lo visitar . Això no consta al programa , però pot ser una visita molt interessant , ja que el patrimoni exposat és important .

Carrilet
El carrilet funcionarà el dissabte a partir de les 10 del matí i fins a les 18:00 de la tarda , al preu d'1 euro per a tot el dia ( es segellarà a l'usuari , de manera que podrà fer ús del servei sense pagar-ho en la resta d'ocasions ) .
S'admeten gossos .
Enllaçarà els aparcaments , el càmping , el Alzinar ( a uns 2 km . De la població ) , i el centre de la població .

Programa d'actes
Festes dels Tonis de Taradell 2013 . Festa tradicional d'interès nacional
Divendres 10 gener

• 3a trobada d'Autocaravanes a Taradell . Horari d'arribada : Des de divendres a les 14 hores
• 17:30 a la biblioteca Antoni Pladevall i Font : " L'hora del conte "
• 18:30 a la sala central de Can Costa i Font : Taller de la matança del porc per a nens d'entre 3 i 10 anys

Dissabte 11 gener
• En directe per Ràdio Taradell . Podeu seguir-lo al 106,7 FM o a través de la seva web www.radiotaradell.com
o 10:00 : Plats de Sant Antoni , a càrrec de Montserrat Barrachina
o 10.30 : Taula rodona dedicada als oficis del bosc .
o 11:30: Parlem amb Enric Aguilar , del grup que ha realitzat l'estudi de viabilitat econòmica del projecte " Ecomuseu del blat "
o 12:00 : Entrevist a la Comissió, als membres organitzadors de la festa dels Tonis de Taradell
o 13:00: Parlem amb l'Hereu Sergi Tordera i coneixem els candidats a Hereu 2014
o 14.00: Parlem amb Jaume Cutrina , responsable de Protecció Civil , ens explicarà les mesures de seguretat per al " Passant "
• 10:00-14:00 : Veniu a visitar la Granja de Mas Casablanca ( la casa de Fermí i Valentina ) al vostre aire . Visita de pagament . Està a uns 200 metres dels parquings , direcció a la carretera de Santa Eugènia de Berga ( davant del pàrquing Vivet o AC- Passió 3) . Em permeto incloure l' enllaç a la pàgina web, com alguns dels vostres nens han llegit contes de la sèrie , i els agradarà participar en la visita : www.mascasablanca.com/CA/elscontes.html . Els nostres gossos no poden acompanyar durant la visita , ja que ells tenen animals de granja , a més de gos propi.
• A partir de les 11:00. Sortida des de la Plaça de les Eres : Passeig històric comentat i teatralitzat . Un passeig pel nucli antic de Taradell per conèixer la seva història , des dels orígens fins avui . La història d'un poble reflecteix la història de Catalunya . Visiteu la Font Gran , la Sagrera , l'església parroquial , el mas, el feudalisme , les pestes negres , la Plaça, la Vilanova , el segle XVIII , el tèxtil , avui en dia ...
• 13:00: Repic de campanes anunciant la Festa dels Tonis 2014 .
• A la carpa i jardins de Can Costa i Font ( a uns 200 metres dels parquings , al centre del poble , direcció Seva ) :
o 16:00 Passeig de rucs
o 17:00 Jocs tradicionals
• A la biblioteca Antoni Pladevall i Font
o Presentació d'un petit reportatge sobre la matança del porc .
• Al centre cultural de Can Costa i Font
o Inauguració de l'exposició sobre la matança del porc a Taradell .
o 19.00 Encesa de les fogueres de Sant Antoni Abat
o A continuació Tast de porc
o 21:00. Actuació de l'Escola de Música de l'Arpa de Tarardell
o Actuació de l' esbart dansaire Sant Genís
o Pregó a càrrec d'Antoni Pladevall Arumí
o A qui reconeixem ...
o Presentació dels candidats a Hereu 2014
o Proclamació Hereu 2014
o Presentació tercer Toni d'Honor
o Lliurament de la bandera al banderer 2014
o Sorteig de les dues paneres ofertes pel Hipermercat Esclat .

Diumenge 12 gener

• Al passeig de Sant Genís
o 10:00-15:00 : 10a Fira de liquidacions d'estocs " Duros a 4 peles "
• A l'aparcament de l'antiga carpa
o 10:00 : Demostracions de labors que antigament es feien amb animals . El ferrador Roger Vilarrasa de Seva ens farà una demostració de com es ferren els cavalls amb ferradures mecàniques i ferradures fetes manualment
• A l'Ajuntament de Taradell
o 10:00 Recepció d'autoritats i lliurament del Toni d'Honor 2014
• A l'Església
o 10:30 Ofici solemne de l' mossèn de Taradell , acompanyat pel Cor Parroquial , que acabarà la missa amb el cant dels goigs de Sant Antoni Abat
o 11:30 Sortida del Banderer i dels Cordoners amb la bandera de Sant Antoni Abat
o 11:45 Benedicció de la bandera , dels panets de Sant Antoni i de les cavalleries
o A continuació Inici del Passant dels Tres Tombs pels carrers del poble . El Passant dels Tres Tombs és l'acte principal des de 1995 . Amb la participació de Banderer 2014 , Hereu 2014 i pubilla ( Meritxell Morcillo Vivet ) , carro del Sant arreglat per Narcís Tarrats , Grallers i Bastoners de l'Esbart Dansaire Sant Genís , Orquestra Genisenca de Taradell , Tarabanda , les AMPA de les escoles de Taradell , tot el material de l'Alzinar de la Roca . Presentat per Ràdio Taradell i Joaquim Pujadas
o 13:30 : Lliurament de records a tots els participants , davant de l'Ajuntament , per les autoritats presents
o 18:30: Havaneres a càrrec del Grup Són de l'Havana

Més informació :
www.tonistaradell.com
www.festacatalunya.cat/articles-mostra-3897-cat-festes_dels_tonis_de_taradell.htm
www.facebook.com/tonis.taradell?sk=wall

Col.laboren :
Camping La Vall / Autosuministres Motor Vic / Jòdul
2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

(11 i 12 de Gener- 2014 ) Festes dels Tonis a Taradell fa 10 anys 5 mesos #47696

Moltes gràcies Eva per la info!!! :kiss:
El següent(s) usuari(s) van donar les gràcies: EvaV

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

(11 i 12 de Gener- 2014 ) Festes dels Tonis a Taradell fa 10 anys 5 mesos #47707

Gracies per la informació Eva.La llista d'apuntats es a Ac pasion? o es pot fer des de el nostre fòrum??.
Petons.
Una abraçada.
Salutacions.
... si vens amb mi,no hem demanis un camí planell,ni estels d'argent,ni un demà ple de promeses ,sols, un poc de sort ,i que la vida ens doni un camí ben llarg...
El següent(s) usuari(s) van donar les gràcies: EvaV

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

(11 i 12 de Gener- 2014 ) Festes dels Tonis a Taradell fa 10 anys 5 mesos #47716

Des d'aquí aniré traslladant els apuntats a la llista d'ACPasion, per a tenir-la conjunta.
2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

(11 i 12 de Gener- 2014 ) Festes dels Tonis a Taradell fa 10 anys 5 mesos #47741

Gràcies Eva.
Vosaltres hi heu estat?????
Es una bona festa????
Gràcies.Una abraçada.
Salutacions.
... si vens amb mi,no hem demanis un camí planell,ni estels d'argent,ni un demà ple de promeses ,sols, un poc de sort ,i que la vida ens doni un camí ben llarg...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

(11 i 12 de Gener- 2014 ) Festes dels Tonis a Taradell fa 10 anys 5 mesos #47742

Nosaltres hi hem estat a les anteriors dues edicions, i també estem apuntats per anar a aquesta.

És una festa de tres tombs on desfilen carros del patrimoni històric de Taradell. No tant de l'estil dels traginers, a Taradell no es veuen gairebé grans carros amb molta càrrega ben posada. Però sí que es veuen tota mena de carros de fer feines abans, entre els quals alguns que crida l'atenció com el de l'enterramorts o el que es va fer servir a la sèrie Ermessenda.

A més el tast del porc del dissabte al vespre, al voltant de la foguera, també està molt bé.

I per si fos poc, ens acullen molt i molt bé, amb unes places d'aparcament molt agradables i espaioses. Portecció civil del tot implicada, organitzant l'arribada divendres al vespre. I els Tonis involucrats del tot.
2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:(11 i 12 de Gener- 2014 ) Festes dels Tonis a Taradell fa 10 anys 5 mesos #47747

Donc fe que està de conya. Segurament aquest any no hi podrem anar, però val la pena!


-
autocaravanning.blogspot.com
El següent(s) usuari(s) van donar les gràcies: EvaV

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

(11 i 12 de Gener- 2014 ) Festes dels Tonis a Taradell fa 10 anys 5 mesos #47749

Doncs ho parlarem amb la Carme.A veure si quadrem les dates.Gràcies companys.
Una abraçada.
Salutacions.
... si vens amb mi,no hem demanis un camí planell,ni estels d'argent,ni un demà ple de promeses ,sols, un poc de sort ,i que la vida ens doni un camí ben llarg...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

(11 i 12 de Gener- 2014 ) Festes dels Tonis a Taradell fa 10 anys 5 mesos #47771

Hola Eva.
Nosaltres ens apuntem a la trobada dels Tonis. Com sabrem el parking que ens ha tocat?
Moltes gràcies per tot ja que ens dones l'oportunitat de participar en activitats juntament amb altres autocaravanes ( vam estar a la del Cau de Bruixes i ens va agradar molt).
Fins aviat.
Gacela

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

(11 i 12 de Gener- 2014 ) Festes dels Tonis a Taradell fa 10 anys 5 mesos #47772

Hola, gacela,
Doncs us apunto amb molt de gust a la trobada dels Tonis.
Aquí tinc la llista d'apuntats: www.acpasion.net/foro/showthread.php?101255-%2811-y-12-de-En...ewfull=1#post1497292
Sou a l'aparcament ACPasión1 (Pujaló).
Espero que us ho passeu molt bé, i l'agraïment és per a tots els que veniu i feu que la festa ho sigui més.
L'organització dels Tonis de Taradell és a càrrec dels Tonis i altres entitats de Taradell, jo em limito a fer de portaveu per a reunir un grup d'autocaravanes allà.
Fins aviat doncs,
Eva
2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

(11 i 12 de Gener- 2014 ) Festes dels Tonis a Taradell fa 10 anys 5 mesos #47781

Eva, quina mega organizatcio, els que et coneixem no ens sorprèn tant, però veig que et superes, enhorabona pel la feina ben feta.

Salutacions
El següent(s) usuari(s) van donar les gràcies: EvaV

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

(11 i 12 de Gener- 2014 ) Festes dels Tonis a Taradell fa 10 anys 5 mesos #47918

Moltíssimes gràcies i fins aviat.
El següent(s) usuari(s) van donar les gràcies: EvaV

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

(11 i 12 de Gener- 2014 ) Festes dels Tonis a Taradell fa 10 anys 3 mesos #48064

Eva, encara no hem assistit mai a aquesta trobada, però aquest any creiem que podrem venir.
Sisplau, apunta’ns, i a ser possible quan distribueixis els aparcaments assigna’ns el més proper al centre de la població i als actes que s’hi faran.

Salutacions
...Viu avui la vida, no esperis a demà !!!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

(11 i 12 de Gener- 2014 ) Festes dels Tonis a Taradell fa 10 anys 3 mesos #48068

Neus, genial ! Ens encantarà veure-us-hi !
Aquest any no utilitzarem l'aparcament de la Rectoria, que és el més proper al centre. Tot i que no massa més lluny està el que estem omplin ara, AC-Pasión 2 (davant del cementiri). És molt cèntric també, ja ho veuràs.
T'apunto a la llista conjunta que porto a AC-Pasion, al segon post del fil www.acpasion.net/foro/showthread.php?101255-%2811-y-12-de-En...DELL-%28BARCELONA%29
2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya
El següent(s) usuari(s) van donar les gràcies: Neus

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

(11 i 12 de Gener- 2014 ) Festes dels Tonis a Taradell fa 10 anys 3 mesos #48072

Gràcies Eva !!!
Ja m'he vist apuntada a la llista conjunta on també he descobert que ens retrobarem amb molts coneguts.

Salutacions
...Viu avui la vida, no esperis a demà !!!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

(11 i 12 de Gener- 2014 ) Festes dels Tonis a Taradell fa 10 anys 3 mesos #48074

I tant, Neus :laugh:
2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

(11 i 12 de Gener- 2014 ) Festes dels Tonis a Taradell fa 10 anys 3 mesos #48119

Molt bonica festa.Molt bona companyia i encara millor organització.Gràcies Eva per tot el treball i il·lusió que hi has posat.
Una abraçada.Salutacions.
... si vens amb mi,no hem demanis un camí planell,ni estels d'argent,ni un demà ple de promeses ,sols, un poc de sort ,i que la vida ens doni un camí ben llarg...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

(11 i 12 de Gener- 2014 ) Festes dels Tonis a Taradell fa 10 anys 3 mesos #48121

Gràcies, Jepi.
L'organització sobre el terreny ha estat mèrit de la comissió de Tonis i protecció civil, que cada any s'hi involucren molt !
2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

(11 i 12 de Gener- 2014 ) Festes dels Tonis a Taradell fa 10 anys 3 mesos #48129

Eva, va ser un plaer tornar a veure´t desprès de tant de temps... malgrat nomes fos una estoneta.
Ho vam pasar molt be!
Yo no sufro de locura, la disfruto a cada instante.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

(11 i 12 de Gener- 2014 ) Festes dels Tonis a Taradell fa 10 anys 3 mesos #48132

Igualment, Marta, un plaer.
M'alegra saber que ho passéssiu bé !
2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

 • Pàgina:
 • 1

L'últim al fòrum

 • No hi ha missatges per mostrar.

Cercador

Alguns viatges

 • Canadà: el país dels superlatius +

  En aquest país tot té una grandària excepcional: Paisatges d'amplis horitzons, trens constituïts per un interminable nombre de vagons, camions enormes, rvs o vehicles d'esbarjo de dimensions molt generoses, de Llegir més
 • Les gorges del Segre +

  La nostra sortida va ser d'un dia i mig, ja que la Francesca els diumenges treballa. Bé, després de dinar, rentar els plats i endreçar una mica la cuina vam Llegir més
 • Normandia - París +

  Aquest any hem anat sobre segur i hem triat un lloc fàcil pels autocaravanistes, Normandia (tota França és agradable per viatjar amb autocaravana) i per proximitat hem aprofitat per visitar Llegir més
 • Eslovènia, país petit de color verd +

  Després de caminar uns 200 metres per camins exteriors, arribem a l’entrada de la cova que és un forat artificial. El recorregut és a peu. Arribem a la sala del Llegir més
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25

El butlletí